Win4All start nieuwe jaar met event De Staat van Flevoland

Win4All – Economic Board Flevoland houdt op donderdag 20 januari de eerste editie van het event De Staat van Flevoland. ‘Het wordt een interactief en inspirerend netwerkevent vol Flevolandse ondernemersverhalen’, aldus voorzitter Femke Rientsma.

Het event wordt hybride georganiseerd en vindt plaats in Aviodrome in Lelystad én online. Ondernemers, het onderwijs en de overheden gaan met elkaar in gesprek over de Flevolandse economie. Hoe staat de economie er nu eigenlijk voor? Waar liggen kansen? Hoe zorgen we voor nog meer dynamiek in de economie? Deze vragen komen aan bod in een plenair programma met tal van Flevolandse deskundigen, waaronder Jan Nico Appelman (Gedeputeerde Staten Flevoland), Marian Mulder (Mac3Park) en Haje de Jager (VNO NCW Flevoland).

Otto Raspe, hoofd RaboResearch Regio’s, Innovatie, Duurzaamheid en Ondernemerschap, is gastspreker. Zijn werk legt zich toe op trends en ontwikkelingen in de kenniseconomie, innovatie, ondernemerschap en stedelijke en regionale economie (onder meer arbeids- en woningmarkten). Joost Hoebink is dagvoorzitter. Joost heeft ruim 1.500 bijeenkomsten in binnen- en buitenland op zijn naam staan, waarin hij duizenden professionals het podium gaf in interviews en debatten.

Femke Rientsma: ‘Samen gaan we diepte in en zoomen we in op thema’s als ondernemersklimaat, arbeidsmarkt en nieuwe economie. Ons doel is dat alle aanwezigen na afloop een actueel beeld hebben over de staat van de Flevolandse economie, geïnspireerd zijn geraakt en nieuwe contacten hebben opgedaan.

De Staat van Flevoland vindt plaats op donderdag 20 januari van 9.15 tot 13.15 uur. De organisatie is in handen van Win4All – Economic Board Flevoland. Dit is een gezamenlijk gedragen initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in Flevoland. Win4All zet zich in voor ondernemerschap en economische groei in Flevoland.

Win4All Economic Board Flevoland is een gezamelijk gedragen initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in Flevoland. Samen zetten we ons in voor ondernemerschap en economische groei in onze provincie.