Economic Board Flevoland organiseert tweede editie De Staat van Flevoland

Economic Board Flevoland organiseert op donderdag 6 april de tweede editie van het event De Staat van Flevoland. ‘Het wordt een interactief en inspirerend event waarin we in de workshops met elkaar aan de slag gaan. Netwerk, denk en doe mee, aldus voorzitter Femke Rientsma.

Het event wordt dit jaar fysiek georganiseerd en vindt plaats in Aviodrome in Lelystad. Gastpreker Friso de Vor, senior onderzoeker van Hogeschool Windesheim, presenteert de 1e editie van de Flevoland Monitor waarin de economische situatie van Flevoland wordt beschreven. Met nieuwe en verrassende feiten. In een interactief panelgesprek onder leiding van dagvoorzitter Marco Smit, directeur Horizon Flevoland, bespreken we met onze panelleden de laatste cijfers en feiten. De onderwerpen worden verder toegelicht door ondernemers.

Na het plenaire programma is er ruimte voor verdieping en volgen twee rondes workshops. In de kennis- en werksessies komen actuele thema’s aan bod zoals de waterstofeconomie, personeelsuitdagingen en de regionale lobbykracht in Flevoland. Met deskundigen zoeken we de samenwerking op. De inspiratiesessies staan in het teken van prachtige Flevolandse initiatieven. Inspirerende sprekers zijn uitgenodigd om hun mooie Flevolandse ervaringen met ons te delen.

Femke Rientsma: ‘Het programma is samen met onze externe partners georganiseerd: bedrijven, kennispartners en overheden. Hetzelfde geldt voor alle sprekers op het plenaire podium. Ons doel is dat alle aanwezigen na afloop een actueel beeld hebben over de staat van de Flevolandse economie, geïnspireerd zijn geraakt en nieuwe contacten hebben opgedaan.

De Staat van Flevoland vindt plaats op donderdag 6 april van 14:00 – 18:00 uur. De organisatie is in handen van Economic Board Flevoland. Dit is een gezamenlijk gedragen initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in Flevoland. Economic Board Flevoland zet zich in voor ondernemerschap en economische groei in Flevoland.

Win4All Economic Board Flevoland is een gezamelijk gedragen initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in Flevoland. Samen zetten we ons in voor ondernemerschap en economische groei in onze provincie.